jueves, 15 de noviembre de 2007

Els mitjans s'ocupen de la tasca feta pel grup pel civisme

L’inici de les actuacions dels agents cívics al barri, anunciada per l’Ajuntament per al pròxim 23 de novembre, ha despertat l’interès dels mitjans de comunicació comarcals. Vilanova digital i el Punt, amb sengles notícies, i una entrevista a la cadena SER, s’han fet ressò d’aquesta acció que respon a una de les demandes que el Grup pel Civisme porta fent des de fa anys.

Un dels portaveus del Grup, Juan da Silva, ha tingut l’oportunitat d’expressar a través de declaracions a aquests mitjans, la satisfacció del col.lectiu per la mesura. Això no obstant ha posat de manifest un important punt de desacord: l’horari d’actuació d’aquests agents cívics, que no arriba a ajustar-se amb l’horari de funcionament del local que tanca més tard i que, per tant, deixa una àmplia franja, dues hores, sense cobertura.

Un altre dels aspectes destacats en les informacions aparegudes als mitjans és la retirada de la proposta del Pla d’Usos feta per l’Ajuntament, perquè s’ha vist que no responia ni satisfeia les demandes de les parts implicades. Ara l’Ajuntament s’ha proposat redactar-ne un de nou. Aquesta retirada s’ha valorat molt positivament, tot i que posa de relleu que al consistori li costa tirar endavant accions i que reacciona massa lentament a aquest ja llarg conflicte.

No hay comentarios: