martes, 26 de febrero de 2008

Pla d'usos o Pla pre-electoral ???

El Grup pel Civisme de Vilanova i la Geltrú hem rebut la notícia de l’aprovació del Pla d’Usos amb gran sorpresa. Hem conegut la notícia a través de la premsa escrita, perquè per part de l’Ajuntament no hem rebut cap informació al respecte. Però ja se sap que en certes ocasions –i aquesta n’és una- s’atorguen la prerrogativa a regular el nostre dret a la informació.

En relació al Pla d’Usos d’aquesta ciutat, creiem que és un pla mancat de l’estructura i les bases necessàries per a ser adequat als nostres problemes. A més pretén cercar unes solucions sense aplicar un principi lògic: que cal fer les coses seguint un ordre adequat, coherent. Així, doncs:

- No seria més apropiat que abans d’aprovar aquest document es fés el Mapa de Capacitat Acústica i es fessin les ordenances pertinents pel que fa a sorolls i vibracions?

- No seria necessari establir prèviament l’aprovació d’un horari adequat per al tancament dels diversos tipus d’activitats?

- Com s’explica que el Pla d’Usos s’aprovi el dia 11 de febrer, i que al carrer Unió, a la Plaça Llarga i al carrer Bonaire ja s’estiguin fent obres per tornar a obrir bars musicals que s’havien tancat per problemes?

- No seria convenient que el Pla es presentés a tots els grups que hem treballat i participat en diverses reunions municipals? D’aquesta manera s’hauria pogut discutir fins arribar al màxim consens en les darreres modificacions. Cal que se sàpiga que la darrera versió del Pla d’Usos mai no s’ha presentat al Grup pel Civisme, de manera que s’ha aprovat sense esperar a conèixer les opinions de tots aquells que s’hi han involucrat en la seva redacció.

- En aquest sentit, quin paper està jugant la Junta de l’Associació de Veïns? Pel que sembla està fent campanya a favor de l’ajuntament i en contra dels interessos dels veïns, perquè sino no s’explica que diguin que tot va bé i que amb els agents cívics hi ha menys problemes, quan tots els qui vivim aquí hem pogut veure que aquest darrer mes s’ha incrementat el vandalisme.

- No seria adient que els nostres polítics escoltessin realment als ciutadans quan els expliquem els nostres problemes? Però és que potser els polítics troben més necessari aprovar un Pla d’Usos que sembla respondre més a les seves necessitats que no pas a les necessitats dels ciutadans.

Per tot això i perquè pel que es veu s’ha començat a fer la casa per la teulada, creiem que aquest Pla d’Usos és un Pla Pre-Electoral.

4 comentarios:

La Geltrú dijo...

Aqui no canvia res, promeses i més promeses però fets ni un, de l'associació més val no fer cap comentari.

jn dijo...

Creo que es una tomadura de pelo lo que esta haciendo el Ayuntamiento con un grupo como vosotros que solo os preocupáis por el bienestar de los vecinos.
Y la asociación de vecinos parece que su única meta es querer gobernar en el Ayuntamiento???

enric.golano dijo...

Sr.Martorell Regidor d'urbanisme del Ajuntament de Vilanova i la Geltru, hauria de documentarse i ser mes acurat amb les declaracion que fa als mitjans de comunicacio(CANAL BLAU tv).
El Grup pel Civisme sempre hem anat amb la veritat pel davant sense volguer confondre ni enganyar a ningú
Semble ser que aquesta forma de actuar no es la seva

Abogadaenbcn dijo...

Bon dia,

Soc l'Anna l'advocada de Vilanova de l'accca. Us he fet un post donant a conèixer el vostre bloc. Resto a la vostra disposició. Salutacions.

a.almecija.advocats@gmail.com