viernes, 6 de julio de 2007

Queden 7 setmanes...



La Plataforma pel Civisme va aprofitar l'assemblea de tots els dijous per valorar la reunió amb l'Ajuntament i també per preparar les noves accions que portarà a terme dins de la seva campanya de sensibilització.

Novetats:

- els propietaris del bar Lotus (pl. Lledoners) van assistir a la reunió i els vam informar de tots els punts tractats amb l'Ajuntament. En aquest sentit, els vam convidar a participar activament de la comissió conjunta per consensuar el Pla d'Usos i vam aprofitar per recordar-los que NO VOLEM TANCAR LOCALS, però sí que es respecti la normativa i que no se n'obrin de nous perquè la concentració és la principal causa del problema.

Sobre els temes de les terrasses vam aclarir que tampoc no volem tancar-les, però sí que no s'allarguin fins a la matinada. Per la seva part, els propietaris del Lotus van dir que ho entenien i van tornar a manifestar la seva voluntat de col·laborar en la nostra campanya pel civisme tal com ja ho han fet anteriorment en diverses ocasions.

- els assistents a la assemblea també van col·laborar amb una aportació econòmica de 10 euros per preparar les pròximes accions. Tothom que vulgui fer una petita col·laboració al fons comú pot fer-ho en qualsevol moment al bar Petricó (plaça Lledoners).

- vam analitzar les repercussions mediàtiques de les últimes accions. En primer lloc, el reportatge al Clàxon, que va dedicar la portada i la pàgina 3 a la problemàtica dels sorolls al barri. En segon, l'èxit de la xerrada del doctor Estivill.

- per últim, vam preparar les noves accions i vam decidir fer samarretes amb la nostra mascota. Qui en vulgui una pot enviar un mail a veinsdelageltru@yahoo.es. També estem preparant adhesius amb el logo.

No hay comentarios: