domingo, 15 de julio de 2007

Trobada amb Xavier Carbonell

La reunió amb el regidor Xavier Carbonell va ser, essencialment, informativa i més aviat decebedora. Els veïns tenim molta por que comenci un nou període de "reunionitis", ja que de moment tornem a rebre únicament "bones paraules" i promeses:

1. Durant la trobada amb el regidor vam comentar les imatges de la campanya pro civisme i respecte que l'Ajuntament llançarà a partir del setembre i no durant aquest estiu, tal com els veïns havíem demanat.

2. L'anunci de la “contractació de vigilants cívics per a les nits dela Geltrú tampoc no és “exacte”. Aquesta informació havia estat publicada per diversos mitjans de la comarca després de la roda de premsa de l'alcalde de dimecres 4 de juliol. Xavier Carbonell va assegurar-nos que encara no està decidit que se'n contractin i que no se sabrà del cert fins al setembre que ve. Això vol dir, que fins a l'octubre, com a mínim, res.


3. Sobre la possibilitat de netejar els carrers a la nit, tampoc no hi ha data. I la cosa pinta regular, perquè els contractes de neteja es renovaran al gener.

Les úniques “bones” notícies:

A. Que l'Ajuntament s'ofereix a contractar mims o actors per sensibilitzar els usuaris dels locals d'oci per minimitzar el soroll al carrer. Tanmateix, el regidor va admetre que no sabia qui podia contractar i que tot era una mica just perquè tothomcomença vacances.

B. Que potser es regularà el trànsit pels carrers de la Geltrú durant les nits del cap de setmana. Per aquesta iniciativa tampoc no hi ha cap data prevista.

No hay comentarios: