lunes, 4 de junio de 2007

Canal Blau diu que es tracta d'una "CAMPANYA CREATIVA"


La nostra PRIMERA iniciativa de penjar pancartes per tot el barri ha tingut molt d’èxit. A més de ser comentada pels representants municipals, pels propietaris dels locals d'oci nocturn i per la gent que les va llegint amb sorpresa, la nostra acció ha tingut ressò mediàtic:


  • A CANAL BLAU: Aquest migdia ha emès un reportatge titolat “campanya creativa” sobre la penjada de pancartes. El reportatge també es podrà veure aquest vespre (els informatius són a les 20.00 i a les 22.00 h).




  • A VILANOVA DIGITAL: Vilanovadigital.com també ha informat àmpliament sobre aquesta iniciativa:

    A) Ha penjat totes les fotografies al seu fotoblog:


http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/fotoblog.asp


B) Ha escrit una notícia sobre el tema. El títol es:


Veïns de la Geltrú pengen pancartes contra el soroll” :


http://www.vilanovadigital.com/espais/actualitat/article.asp?IdArticulo=16591


Per la seva banda, Canal Blau Ràdio i el Diari de Vilanova han demanat entrevistes per informar sobre aquesta campanya. Probablement en els pròxim dies els periodistes faran més fotos del recorregut.


Per aquest motiu, és MOLT IMPORTANT :




  1. Deixar-les pancartes penjades als balcons fins diumenge que ve (dia 10). A més, el dia 8 hi haurà la projecció a l’aire lliure de la pel·lícula “Una verdad incómoda”, per la qual cosa hi haurà molta gent circulant pel barri que normalment no s’hi apropa.




  1. Lligar les pancartes per la part de sota a les baranes perquè no s’enredin i es puguin llegir bé.




  1. Repassar-les amb retolador si no es veuen prou bé.




  1. No penjar d’altres pancartes amb nous missatges, perquè l’itinerari sigui fàcil de llegir. (Hi haurà temps per penjar-ne de noves, perquè les accions duraran 12 setmanes!!)


Recordeu que aquest divendres dia 8 ens trobarem a la plaça dels Lledoners a les 19.30h per portar a terme la següent acció i preparar les noves.


Així mateix, us animem a deixar els vostres comentaris i exposar les vostres idees al blog. Per fer-ho, només cal crear un compte de correu (ho podeu fer en 2 minutets).

3 comentarios:

Maria -- Martí dijo...

Molt be, aixó es només el principi. Ahir al vespre hi havia molta gent que venien a veure les pancartes.

Ho podem repetir les vegades que fagi falta, pero més clar no ho podem dir: volem que s'ens escolti d'una vegada per totes. Fa massa temps que estem demanant sol.lucions a aquest desequilibri que s'ha creat a La Geltrú.

Unknown dijo...

Se nos oirá seguro, porque la próxima acción es muy buena

maria dijo...

Crec que ja hem demostrat el nostre tarana i volem el bon rotllo a totes les accions que farem, però no ens confonguem no pararem fins aconseguir-ho