sábado, 30 de junio de 2007

Acció 5: Dimecres, el doctor Estivill a la Geltrú


Quines són les millors “receptes” per dormir bé?

Per què les models dormen un mín
im de vuit hores diàries?

Com afecta la falta de descans la salut de les persones?


Es pot “descansar” quan els decibels sobrepassen els límits recomanables?


És possible deixar de roncar?


Aquestes i d'altres preguntes tindran resposta el 4 de juliol a les 19 hores a la plaça Lledoners. El nostre lloc de trobada es convertirà dimecres que ve en una saleta a l'aire lliure oberta a tothom: insomnes, marmotes, roncadors professionals, persones “atacades” per culpa del soroll nocturn, pares desesperats que no saben com poden ajudar els seus nadons a dormir bé i marxosos vocacionals que mai no volen anar al llit perquè pensen que això de dormir és perdre el temps...

El doctor Eduard Estivill, el principal especialista del país en Medicina del Son, ha acceptat la invitació dels veïns de la Geltrú per parlar sobre la importància del descans nocturn. L'autor de 17 llibres sobre aquesta temàtica -entre ells, el famós “Nen, a dormir” i l'útil "¡Necesito dormir!"- respondrà totes les preguntes dels assistents a l'acte amb el seu to habitual, tan rigorós com amè.

1 comentario:

La Geltrú dijo...

Novetats:

1. Aquest vespre (diumenge 1) hem enviat nota de premsa a tots els mitjans locals i als principals periodistes de Vilanova per informar-los de les 2 convocatòries previstes (amb l'alcalde i amb Eduard Estivill). En total, més de 45 mails. Demà dilluns farem trucades als principals mitjans.

2. Demà a primera hora del matí lliurarem les cartes i llibres adreçats als tres caps del tripartit que governa la ciutat per informar-los de les nostres accions.

3.Al paquet adreçat a l'alcalde també hi ha un escrit on es recullen les nostres demandes principals per tal que la reunió de dimarts sigui operativa.

4. Hem preparat una nota de premsa per als mitjans d'abast nacional per tal que incloguin l'activitat a les seves agendes. També intentarem que publiquin notícies sobre les nostres accions. Demà al matí s'enviarà la nota als mitjans catalans i també els trucarem.

Moltes salutacions!