martes, 5 de junio de 2007

Pla Especial d'Usos

Alguns veïns estem revisant el Pla d'Usos de l'Ajuntament per fer propostes al respecte. Aquest espai està reservat perquè tots expressem les nostres opinions i fem aportacions sobre aquest pla.

http://www.vilanova.cat/html/tema/urbanisme_i_habitatge/pla_usos.html

3 comentarios:

vicens dijo...

Hola,



M’agaradria fer unes aportacions més:



Crec que el pla d’usos ha d’anar acompanyat d’un altre pla o projecte. El projecte de creació d’un PARC D’OCI NOCTURN a la ciutat. Hem de tenir present que la ciutat ha crescut molt els últims anys i ho continuarà fent. La pressió per obrir més establiments d’oci nocturn continuarà. Per altre banda, els ciutadans tenen tenen tot el dret del mon a divertir-se. És l'Ajuntament qui ha de vetllar per a que uns puguin divertir-se i altres a descansar. Per aquest motiu crec que una garantia de controlar la pressió de convertir la Geltrú amb el barri de festa no més es pot desactivar amb la creació d’un parc d’oci nocturn a un lloc que no afecti a cap ciutadà, ni cap barri de la ciutat. Possibles llocs: Zona de la carpa, algun poligon industrial (tanantori), el port, ... Aquest projecte hauria d’anar acompanyat de mesures promocio: exempcions fiscals, rapidesa en la tramitació de llicències, cessió de terrenys, ....



Un altre tema que crec que cal revisar ÉS L’ACTUAL NORMATIVA REGULADORA DELS TIPUS DE LOCALS I ELS SEUS HORARIS. Recordem que el ARCS i Shamrock tenen llicència de cafe-concert i actuen amb horari de discoteca, fins i tot l'arcs s'ha conevrtit en la discoteca de la ciutat.



En relació a la Geltrú i altres barris antics de la ciutat crec que també caldria demanar que es crein ZONES SONORES ESPECIALMENT PROTEGIDES. El motiu és el fet que les repercusions sonores de la acumulació de gent al carrer als carrers estrets fa que el sorroll tingui un impacte molt superior a altre barris més contemporanis.



Pel que fa al PROJECTE DE REVITALITZACIÓ REAL DEL BARRI crec que cal que l’Ajuntament doni facilitats com exempcions fiscals, agilitat en els tràmits i permisos per facilitar la obertura d’establiments de baix impacte acústics com; xocolateries, teteríes, llibreries amb degustació, forns, quioscs, galeries d’art, tallers d’artistes, cibercafés, granges, venda i degustació de productes ecològics. Que ha d’anar acompanyat d’un pla especial d’horaris i condicions per a establiments que considerem més idonis per a la Geltrú.

Unknown dijo...

Hola ! Us recomano una lectura , es tracta de ORDENANÇA REGULADORA DELS ESTABLIMENTS MUSICALS I DE RESTAURACIO DE PUBLICA CONCURRENCIA . Està a la mateixa web que el suposat pla d'usos que volen aprovar peró a la secció ordenances municipals , o sigui
www.vilanova.cat/jsp/normatives/
ordenances municipals.jsp
Es interesant perquè veureu com una normativa que ja hi ha al respecte dels bars i locals musicals NO S'APLICA . Ens hem de creure que aquest nou pla d'usos que no es més que una mica més del mateix s'aplicarà realment ? Fem apostes ?

vicens dijo...

Sara,

Hi ha una petita errada a la teva adreça. L'adreça correcte és:

www.vilanova.cat/jsp/normatives/
ordenancesmunicipals.jsp